Recenzije

Želja moje ordinacije je da pomičemo granice zdravlja i bolesti te da dijagnosticiramo i liječimo ginekološka oboljenja prije nego ona ozbiljno naruše kvalitetu zdravlja i života žene.

dr. Sanja Gršić-Burić
Prije nego sam postala pacijent dr.Gršić-Burić, izbjegavala sam ginekološke preglede zbog loših iskustava. Već dvije godine dolazim u ordinaciju dr.Sanje i iako su ginekološki pregledi uglavnom izvor neugodnosti za većinu ženskog spola, ja se kod dr.Gršić-Burić uvijek osjećam ugodno i zadovoljno. Dr.Sanja je stručna, kompetentna i uvijek rado odgovara na mojih milijun pitanja. Preporuka za sve mlade djevojke koje još nisu pronašle svog idealnog ginekologa.
Franka Batelić
Izuzetna ljubaznost i diskrecija! Kvalitete koje su prvo mene pridobile, sada su i moju kćer. Sve preporuke!
Ksenija Marinković
“Imala sam problematičnu prvu trudnoću i tražila sam ginekologa koji će mi olakšati prolazak kroz tih 9 mjeseci ali koji će ujedno biti vrlo stručan i pouzdan kao liječnik. To sam pronašla kada mi je prijateljica preporučila doktoricu Sanju. Trudnoća je potpuno novo stanje i nije sve uvijek lako kao što izgleda, doktorica mi je neizmjerno pomogla i na tome ću joj biti uvijek zahvalna!”
Andrea, 42 godine
“Ulazak u menopauzu mnogim mojim prijateljicama bio je užasno naporan. Meni je s druge strane bio potpuno običan, a na moj svakodnevni život nije imao nikakav utjecaj. To mogu zahvaliti doktorici Sanji kod koje idem na kontrole i preglede već godinama. Ulaskom u menopauzu, doktorica me upoznala sa svijetom bioidentičnih hormona i moju menopauzu učinila potpuno jednostavnom i lakom.”
Marijana, 59 godina
Višegodišnja sam pacijentica dr.Sanje Grsšić-Burić. Više sam nego zadovoljna; doktorica je stručna, temeljita, strpljiva, pažljiva, zaista posvećena pacijentici. Ambijent ordinacije je vrlo ugodan, a medicinska sestra Marina uvijek ljubazna. Tokom vođenja trudnoće, svaki trudnički pregled bio mi je ugodno iskustvo, lišeno svakog stresa; divna komunikacija s doktoricom i sestrom, uzv, ctg i ostale pretrage u udobnoj atmosferi ordinacije, doktorica uvijek otvorena za sva moja pitanja i spremna za razgovor. I dalje ću s punim povjerenjem biti njihova pacijentica.
Marina Paun
“Uvijek sam se kod ginekologa osjećala nelagodno i kao da ne mogu postaviti nikakvo pitanje jer će ispasti glupo. Kada sam prvi put došla kod doktorice Sanje, oduševila me pristupačnost i otvorenost i na najbanalnija pitanja, a onaj poznati osjećaj nelagode je potpuno nestao. Uvijek se iznova vraćam u ordinaciju dr. Sanje.”
Marija, 31 godina
“Neredoviti ciklusi nerijetko su problem kod mladih žena. To znam iz osobnog ali i iz iskustva bliskih prijateljica. Svaki ginekolog do sada je moj problem uvijek rješavao tabletama ili bi mi rekao da je to jednostavno tako, od stresa ili nekakvog drugog vanjskog faktora. Doktorica Sanja mi se jedina posvetila u potpunosti dok nije otkrila uzrok problema. Otkako idem kod nje, ciklusi su mi postali redoviti”
Petra, 27 godina