Ordinacija

NJEŽNE RUKE DOKTORICE

Ordinacija je posvećena ženama i nudi im kompletne ginekološke preglede, ultrazvučne preglede na najsuvremenijim ultrazvučnim aparatima, te apsolutno bezbolne preglede.

dr. Sanja Gršić-Burić

Dr Sanja Gršić-Burić rođena je u Zagrebu, gdje je završila gimanziju i diplomirala na Medicinskom fakultetu 1986. godine. Nakon toga radi u Domu zdravlja Pešćenica i u Klinici za infektivne bolesti do 1990. godine, kada dobiva specijalizaciju iz Ginekologije i opstetricije u KB Sestara Milosrdnica. 1994 godine polaže specijalistički ispit, te nakon toga radi u rađaoni i na odjelu dječje i adolescentne ginekologije u Klaićevoj bolnici. Iste godine završava i postdiplomski studij iz perinatologije.

_o nama_ - IMG_3305

01.

Počeci

1996. godine završava tečaj prve kategorije u KB Merkur za ultrazvučnu dijagnostiku i subspecijalistički tečaj iz 3D-4D ultrazvuka u Beču.

02.

Ordinacija

1999. godine započinje sa radom u svojoj Ginekološkoj ordinaciji u Vinogradskoj cesti broj 5, sa željom da svojim pacijenticama pruži bolje uvjete i više vremena nego što je to moguće u državnim ustanovama.

Ordinacija je posvećena ženama i nudi im kompletne ginekološke preglede, ultrazvučne preglede na najsuvremenijim ultrazvučnim aparatima, te apsolutno bezbolne preglede (grijani insturmenti i kako kažu pacijentice “nježne ruke doktorice”).

03.

Usavršavanja

Usavršava se na brojnim tečajevima i kongresima u zemlji i inozemstvu: kolposkopija, spolno prenosive bolesti, patologija grlića maternice, patologija trudnoće, ginekološka endokrinologija itd.

Od 2009. godine educira se iz područja anti-aging medicine i bioidentičnih hormona i Chicagu, Brusselu, Frankfurtu i Luxembourgu, sa željom da ženama u perimenopauzi i menopauzi pruži terapiju koja će im pomoći da se riješe svih neugodnih simptoma menopauze i dugo ostanu zdrave i mlade.

Prije nego sam postala pacijent dr.Gršić-Burić, izbjegavala sam ginekološke preglede zbog loših iskustava. Već dvije godine dolazim u ordinaciju dr.Sanje i iako su ginekološki pregledi uglavnom izvor neugodnosti za većinu ženskog spola, ja se kod dr.Gršić-Burić uvijek osjećam ugodno i zadovoljno. Dr. Sanja je stručna, kompetentna i uvijek rado odgovara na mojih milijun pitanja. Preporuka za sve mlade djevojke koje još nisu pronašle svog idealnog ginekologa.

Franka Batelić

Želja moje ordinacije je da pomičemo granice zdravlja i bolesti te da dijagnosticiramo i liječimo ginekološka oboljenja prije nego ona ozbiljno naruše kvalitetu zdravlja i života žene.

I kao što je rekao J.F. Kennedy: “Conventional views protect us of thinking” – konvcencionalni način ramišljanja ponekad nas sprečava da mislimo na drugi način.